Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Παλλευκάδιος Εθελοντικός Καθαρισμός: Ανακοίνωση-κάλεσμα

 

Στo πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Λευκάδας διοργανώνει τον 3o ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/6/2022 και ώρα 8:00 πμ.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Σχολικός εκφοβισμός: Εκδήλωση του Δήμου Λευκάδας με ηχηρό μήνυμα

 

Εκδήλωση για το σχολικό εκφοβισμό πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαΐου η οποία οργανώθηκε από την Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Λευκάδας.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αγγίξει ένα οξύ κοινωνικό ζήτημα, τη σχολική βία, ένα πρόβλημα με σοβαρές προεκτάσεις καθώς επηρεάζει αρνητικά την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων με σημαντικές επιπτώσεις στην κοινωνικοποίησή τους και στην ενήλικη ζωή τους.

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Δήμαρχος Λευκάδας: «Πιο κοντά στην αποκατάσταση του κινηματογράφου Απόλλωνα και των αναπλάσεων σε Βαρδάνια και Περιβόλια»

(Αριστερά) Ο «Απόλλων» το 2011 | (Δεξιά) Ο «Απόλλων» το 2022

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις της χρηματοδότησης συνολικού ποσού 2.484.819,24€, η οποία εντάσσεται στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», για την εκτέλεση του έργου «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ του ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ».