Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ του Δήμου Λευκάδας

 

Την Τρίτη 14/6/2022 θα επαναλειτουργήσει το ΚΑΠΗ στην πλατεία του Μαρκά. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι Δευτέρα με Παρασκευή, και ώρες 8:00 με 14:00.

Κατά την διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω την πανδημίας του covid-19, ο χώρος που στεγαζόταν το ΚΑΠΗ χρησιμοποιήθηκε από την ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ για την διενέργεια rapid τεστ. Ο ρόλος που έπαιξε η χρήση του συγκεκριμένου κτιρίου ήταν σημαντική για τον έλεγχο της πανδημίας του νησιού και την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Τέλος Μαΐου η ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ μετακόμισε στο χώρο του ΕΚΑΒ στο Παλιό Νοσοκομείο, έτσι ώστε να ελευθερωθεί ο χώρος και να επαναλειτουργήσει το ΚΑΠΗ. Ο Δήμος Λευκάδας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα (απολύμανση, καθαρισμό κ.λπ), για την ασφαλή επιστροφή των ωφελουμένων.

Με την ελπίδα που φέρνει η υγειονομική χαλάρωση, σε συνδυασμό με το υψηλό ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης που υπάρχει στην Ελλάδα, κάνουμε βήματα ώστε να επανέλθουμε στην προ covid κανονικότητα μας. Ο δήμος παρακαλεί όλους για την αυστηρή τήρηση του μέτρου της χρήσης της μάσκας, εντός του ΚΑΠΗ, και των κανόνων αποστάσεων και υγιεινής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου