Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Άρτα: Με σκυμμένο κεφάλι και αμίλητος στον ανακριτή ο 29χρονος | Κατατέθηκε καταγγελία και για απόπειρα να πνίξει την πρώην σύζυγο του

Πηγή: Epirus TV News

Με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πει το παραμικρό πέρασε το κατώφλι του ανακριτή  λίγα λεπτά μετά τις 15.00 ο 29χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πρώην πεθερό του το απόγευμα της Πέμπτης 11 Αυγούστου στο Αστροχώρι Άρτας.

Τη μοιραία εκείνη μέρα, ο 29χρονος είχε τηλεφωνήσει και είχε ενημερώσει πως θα πήγαινε στο χωριό για να δει το παιδί του, το οποίο βάσει νόμου είχε δικαίωμα να βλέπει κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Μετά από λογομαχία που προηγήθηκε, ο 29χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον πρώην πεθερό του. Επιπλέον, κατηγορείται πως πυροβόλησε  και σε βάρος της 36χρονης πρώην συζύγου του, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο του. Το όπλο όπως κατέθεσε το πέταξε καθώς ήταν σε πανικό.

Τα πρώτα του λόγια όταν οδηγήθηκε στο Α.Τ. Άρτας ήταν πως είναι μετανοιωμένος και πως ήταν η κακιά στιγμή, ενώ αρνήθηκε ότι πυροβόλησε σε βάρος της πρώην συζύγου του. Ένα από τα ερωτήματα στα οποία θα κληθεί να απαντήσει σήμερα ο 29χρονος είναι και το γιατί είχε όπλο μαζί του ενώ πήγαινε στο Αστροχώρι για να δει το παιδί του.

Όπως διαβάζουμε στο Epirus TV News, νωρίτερα σήμερα το πρωί ο δικηγόρος της 36χρονης Δημήτρης Λαμπράκης, σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, που ανέλαβε σήμερα την υπεράσπιση κατηγορίας της οικογένειας του θύματος, σημείωσε ότι κατέθεσε σήμερα καταγγελία σε βάρος του κατηγορουμένου καθώς στα τέλη Ιουνίου του 2022 αποπειράθηκε να πνίξει την  πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια του μικρού τους παιδιού. Αυτή ήταν και η αιτία που το ζευγάρι οδηγήθηκε στο διαζύγιο.

«Ο κατηγορούμενος ήταν υβριστικός, βίαιος, απειλητικός και αδιάφορος για το παιδί του. Η οικογένεια δεν ακούει καν τη συγγνώμη του. Το αίμα είναι ακόμα ζεστό. Ο πόνος είναι βουβός. Το έγκλημα το είχε προσχεδιάσει. Δεν προκλήθηκε από κανέναν», ανέφερε  μεταξύ άλλων ο κ. Λαμπράκης.





Πηγή: epirus-tv-news.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου