Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Επιμελητηρίου γέμισε με χαρά τους μικρούς μας φίλους [ΒΙΝΤΕΟ-ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ]


Με χαρά και συγκίνηση γέμισε μικρούς και μεγάλους η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Επιμελητηρίου Λευκάδας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Λευκάδας.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να γνωρίσουν τον «Άγιο Βασίλη» με τα ξωτικά του, ο οποίος άκουσε τις επιθυμίες τους και θα επιστρέψει το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου με δώρα.

Το συγκρότημα UglyPotatoes ήταν η μουσική της εκδήλωσης, ενώ φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Επιμελητηρίου με αντίστροφη μέτρηση από τον πρόεδρο Σωτήρη Σκιαδαρέση. Τα παιδιά του «ΚΔΑΠ Μέλλον» τραγούδησαν τα κάλαντα και τα παιδιά της «Μαθητούπολης» χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

«Προσπαθούμε κάθε χρόνο να βάζουμε το λιθαράκι μας ώστε να κάνουμε λίγο πιο φωτεινή την πόλη μας», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης σε σύντομο χαιρετισμό του.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου