Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Χαρ. Καλός: «Θα είναι ημιτελής η προσπάθεια μας αν δεν εκσυγχρονίσουμε και το Πνευματικό Κέντρο»


Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Εκσυγχρονισμός, Ενεργειακή Αναβάθμιση και Δράσεις Αξιοποίησης ΑΠΕ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας», μεταξύ του Δήμου Λευκάδας και της αναδόχου εταιρίας την Τρίτη 9 Μαΐου.

Το έργο αφορά το κτηριακό συγκρότημα του Πνευματικού Κέντρου και του θεάτρου το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή εδώ και περίπου 20 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο  έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.808.400,00 με ΦΠΑ.

«Η σημερινή εκδήλωση αφορά το Πνευματικό Κέντρο. Μια πολύ μεγάλη παρέμβαση, την οποία οραματιστήκαμε, τη σχεδιάσαμε, βρήκαμε τη χρηματοδότηση και είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να την συμβασιοποιήσουμε με την ανάδοχο εταιρία και να αρχίσει η υλοποίηση του έργου», τονίζει ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός ξεκινώντας την ενημέρωση στην εκδήλωση.

Ο κ. Καλός παράλληλα, για την παρέμβαση στο θέατρο ανέφερε «Θα ήταν ημιτελής η προσπάθεια μας να παρέμβουμε στο χώρο του θεάτρου, με μια πολύ μεγάλη χρηματοδότηση της τάξης των 6.450.000 ευρώ, που αφορά την ολοκλήρωση του κλειστού μας θεάτρου και την κατασκευή του ανοιχτού θεάτρου, το υπόλοιπο τμήμα του κτηριακού συγκροτήματος που είναι ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου, να μην εκσυγχρονίζονταν».

Άγγελος Χόρτης

Πηγή: aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου