Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Ευγενία Κολυβά για το εκλογικό αποτέλεσμα: «Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους»


Δήλωση της Ευγενίας Κολυβά, υποψήφιας βουλευτή Λευκάδας με το ΚΚΕ, για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Καταρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους σε όλη τη Λευκάδα και εμένα προσωπικά αλλά και τους συνυποψήφιούς μου, του ΚΚΕ, τον Αλέξανδρο τον Βεροιώτη και τον Θωμά τον Καββαδά. Η μεγάλη άνοδος του ΚΚΕ στη Λευκάδα εκφράζει τη στήριξη στο ΚΚΕ και στους υποψήφιούς του που θα βρισκόμαστε κοντά στα προβλήματα και στις διεκδικήσεις του Λευκαδίτικου λαού μετεκλογικά, όπως κάναμε και πριν τις εκλογές. Είναι κομμάτι του πανελλαδικού θετικού και ελπιδοφόρου αποτελέσματος με την μεγάλη ενίσχυση του ΚΚΕ και σε ψήφους και σε ποσοστά.

Όπως φαίνεται, θα έχουμε μπροστά μας μια νέα εκλογική αναμέτρηση. 
Καλούμε όλους τους Λευκαδίτες να σκεφτούν με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή «ποιος θα είναι δίπλα τους στους αγώνες που θα χρειαστούν για να αποκρούσουμε την εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων της επόμενης κυβέρνησης». 

Καλούμε όσους ταλαντεύτηκαν μέχρι την τελευταία στιγμή, τώρα να ολοκληρώσουν το βήμα και να στηρίξουν το ΚΚΕ.
Καλούμε επίσης όσους μας στήριξαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου να το επαναλάβουν και στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, να σταθεροποιηθεί η ενίσχυση του ΚΚΕ, να απευθυνθούν και σε άλλους για ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίησή του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά τις εκλογές και την ανάδειξη της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης, θα παραμένει επίκαιρο το σύνθημα του ΚΚΕ, «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό», μέσα από τους αγώνες μας. Εκεί θα καταθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις, αλλά και την εκλογική μας ενίσχυση, όχι μόνο οι υποψήφιοι αλλά και όλο το ΚΚΕ».

Ευγενία Κολυβά, υποψήφια βουλευτής Λευκάδας ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου