Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Σωτήρης Σκιαδαρέσης: «Είμαστε το ιστιοπλοϊκό κέντρο των Ιονίων Νήσων» (βίντεο)


Τα βήματα της Λευκάδας στον ιστιοπλοϊκό τουρισμό σχολίασε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας Σωτήρης Σκιαδαρέσης σε συνέντευξη του στην ΑΙΧΜΗ. Η Λευκάδα έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς για την ιστιοπλοΐα, ενώ διεθνείς ιστοσελίδες την έχουν κατατάξει πολύ υψηλά.

Ο κ. Σκιαδαρέσης προέτρεψε παράλληλα τους επισκέπτες του νησιού να μην μείνουν μόνο στη θάλασσα, αλλά να γνωρίσουν και τα μαγευτικά ορεινά μέρη της Λευκάδας.

«Είναι γεγονός ότι η Λευκάδα πλέον, τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει μεγάλα βήματα στον ιστιοπλοϊκό τουρισμό. Έχουμε μια πολύ καλή μαρίνα, είμαστε στο κέντρο του Ιονίου. Πραγματικά, είμαστε το ιστιοπλοϊκό κέντρο των Ιονίων Νήσων. Γίνονται νέες μαρίνες στη Λευκάδα. Νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ό,τι καλύτερο για τη γύρω περιοχή η Λευκάδα στον ιστιοπλοϊκό τουρισμό», υπογραμμίζει.

Προσθέτει παράλληλα μιλώντας για τη Λευκάδα «καλώ όλους τους φίλους από όλη την Ελλάδα να έρθουν και φέτος να κάνουν τις διακοπές τους στη Λευκάδα, στο πανέμορφο νησί με τις φοβερές παραλίες. Δεν θα είναι καινοτομία να πω ότι έχουμε από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι μόνο οι παραλίες μας. Είναι και η Ορεινή Λευκάδα που πραγματικά προσφέρει μια άλλη νότα στους επισκέπτες του νησιού μας. Θα τους προέτρεπα να γνωρίσουν και την Ορεινή μας Λευκάδα».

Άγγελος Χόρτης

Πηγή: aixmi-news.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου