Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Έργα παραλίας: Προς παράδοση θα δοθεί τμήμα 2.500 τ.μ., από Μποσκέτο μέχρι τον δρόμο


Προς παράδοση θα δοθεί ένα μεγάλο τμήμα της υπό ανάπλασης παραλίας της Λευκάδας όπως ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας Σπύρος Λύγδας στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Παρασκευής 2 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον κ. Λύγδα, το κομμάτι που θα δοθεί σε παράδοση είναι περίπου 2.500 τ.μ., πλακόστρωτο με όλες τις υποδομές, ενώ σύντομα θα τοποθετηθούν και οι στύλοι του φωτισμού. 

«Το επόμενο διάστημα, και αναφέρομαι στη βδομάδα που έρχεται, θα παραδοθεί όλο το τμήμα από το Μποσκέτο, όλο αυτό το "Γ" που περνάει μπροστά από τα ξενοδοχεία και καταλήγει απέναντι από την παιδική χαρά, πίσω από το εστιατόριο. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο τμήμα του έργου, είναι χοντρικά περί τα 2.500 τ.μ., τα οποία διαθέτουν όλες τις απαραίτητες υποδομές. Αναφέρομαι σε ύδρευση, όμβρια, αποχέτευση, ηλεκτροφωτισμό. Όλες οι υποδομές, θα είναι πλήρως πλακοστρωμένο. Προφανώς, θα γίνει και άμεσα η διαδικασία προκειμένου να γίνει και η διοικητική παραλαβή προς χρήση για τους τυπικούς λόγους, το καταλαβαίνετε.

Επιπροσθέτως, μέσα στη βδομάδα που έρχεται θα ενημερωθείτε σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όσον αφορά τα αυτοκίνητα και τη δίοδο των αυτοκινήτων που θα έχουμε όλο το υπόλοιπο διάστημα. Το μόνο που θα απομένει για αυτό το κομμάτι, αφού υπάρχουν όλες οι υποδομές, θα είναι η τοποθέτηση των στύλων του φωτισμού. Θα γίνει σε περίπου 25-30 ημέρες. Έχουν παραγγελθεί ήδη από τον ανάδοχο, υπήρχε ένα θέμα στην παραγγελία, ευελπιστούμε ότι μπορεί να λυθεί και πιο γρήγορα, αλλά λέω το χείριστο, ας πούμε, σενάριο», ενημερώνει το συμβούλιο ο κ. Λύγδας.

Άγγελος Χόρτης

Πηγή: aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου