Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Απόλπαινα: Βυτιοφόρο μπλόκαρε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας για αρκετά λεπτά [ΒΙΝΤΕΟ]


Για αρκετά λεπτά κράτησε κλειστό το ένα ρεύμα κυκλοφορίας ένα μεγάλο, βυτιοφόρο όχημα στην Απόλπαινα όπως μας ενημέρωσε κάτοικος της περιοχής, αποστέλλοντας παράλληλα οπτικοακουστικό υλικό.

Το γεγονός έλαβε χώρα έξω από το πλυντήριο βαρέων οχημάτων, το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε κατοίκους, σε μια επικίνδυνη στροφή με ήδη περιορισμένη ορατότητα. Ο αναγνώστης που μας έστειλε το βίντεο εξέφρασε παράλληλα έντονη ανησυχία για το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου, φοβούμενος την πιθανότητα κάποιου τροχαίου με πεζό, μηχανάκι ή άλλο όχημα. «Το γεγονός ότι είναι βυτιοφόρο το κάνει πιο επικίνδυνο. Απαγορεύεται να κλείνει το δρόμο τέτοιο όχημα λόγω πιθανής έκρηξης. Επίσης, σε χειρότερη θέση είναι οι πεζοί καθώς καταργείται εντελώς η απρόσκοπτη πρόσβαση πεζών ή ΑΜΕΑ», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση Ιονίων Νήσων θα υποβάλει επερώτηση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί το σαββ/κο στη Λευκάδα, σχετικά με την εγκατάσταση του πλυντηρίου-λιπαντηρίου στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου