Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Στα Γιάννενα τη Δευτέρα η Βουλευτής της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου [ΒΙΝΤΕΟ]

Από τη συνέντευξη Τύπου, 31/05/2024

Στα Γιάννενα θα βρίσκεται η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου
την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Ιουνίου.

Από τις 12:00 το πρωί θα περιοδεύσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Φιλήμων Καραμήτσο και στελέχη της Νέας Αριστεράς, όπου θα συναντηθεί με εργαζόμενους και θα συζητήσει τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Το απόγευμα στις 18:30 στα Λιθαρίτσια θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Αριστεράς, όπου θα συζητηθούν οι θέσεις της παράταξης για την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Η συνέντευξη Τύπου

Στα τοπικά ΜΜΕ έστειλαν μήνυμα μέλη της Νέας Αριστεράς με αφορμή την επίσκεψη της Έφης Αχτσιόγλου. Η Αντωνία Ζέρβα, από το προσωρινό Συντονιστικό Ιωαννίνων της Νέας Αριστεράς, ξεκίνησε ευχόμενη για καλή επιτυχία στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων, ενώ στη συνέχεια, με αφορμή αυτό, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση καθώς όπως είπε «το δωρεάν, δημόσιο πανεπιστήμιο το απαξίωνε και απαξιώνει η πολιτική της ΝΔ με τη βοήθεια της ασαφούς πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Η κ. Ζέρβα, εν όψει των Ευρωεκλογών, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Ας αναλογιστούμε ποιος πολιτικός χώρος θα μπορούσε καλύτερα να δώσει, σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, μάχες υπέρ των δικαιωμάτων των απλών ανθρώπων, των αδύναμων κοινωνικών και επαγγελματικών χώρων. Ας υιοθετήσουμε όλοι το σύνθημα της Νέας Αριστεράς για αυτές τις εκλογές. Πρέπει να αποδοκιμάσουμε τη δεξιά πολιτική που στερεί από τους πολλούς τα οφέλη της ανάπτυξης και δεν κάνει τίποτα για την ακρίβεια και την πτώση του βιοτικού μας επιπέδου».

Μήνυμα έστειλε και η Άννα Γαλανάκη, επίσης από το προσωρινό Συντονιστικό Νέας Αριστεράς στα Γιάννενα. «Η κ. Αχτσιόγλου, με την παρουσία της θα εκφράσει στήριξη στο δημόσιο σύστημα Υγείας, ένα σύστημα που εκτιμήσαμε όλοι την ύπαρξη του στο διάστημα της πανδημίας. Τώρα βάλλεται βάναυσα από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη, διαλύοντας νοσοκομεία και δομές υγείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου