Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Σπύρος Φλογαΐτης σε πολίτες για κάστρο: «Είμαι δικηγόρος και απλά έκανα τη δουλειά μου»


Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πολίτες και η Πρωτοβουλίας για 
την Διάσωση της Περιοχής του Κάστρου το απόγευμα του Σαββάτου, 24 Αυγούστου, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Φλογαΐτη που έλαβε χώρα στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας.

Οι πολίτες δηλώνουν εκνευρισμένοι με τον κ. Φλογαΐτη καθώς ως νομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση της μίσθωσης του τουριστικού περιπτέρου στην περιοχή του κάστρου και του κτηρίου του ΤΑΟΛ, που απασχόλησε έντονα τον τοπικό Τύπο κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, έστειλε αγωγές σε δύο συμπολίτισσες που τοποθετήθηκαν δημοσίως.

«Δηλώνουμε δυσαρεστημένοι διότι ενώ ο Δήμος Λευκάδας τον έχρισε επίτιμο δημότη το 2014 και του ανέθετε και πολλές υποθέσεις του, ο ίδιος τον περσινό Αύγουστο έστειλε εξώδικο στο Δήμο. Επίσης, αυτή την στιγμή παραμένει σε αντιδικία με το δήμο με την κατάθεση της προσφυγής στο ΣτΕ κατά της απόφασης του ΔΣ», αναφέρουν στο thestreetjournal.gr αναγνώστες από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του, ο κ. Φλογαΐτης είπε πως ευχαριστεί τους φίλους του κάστρου που τον άφησαν να κάνει αυτό θέλει και έκαναν κι αυτοί αυτό που ήθελαν. Τόνισε πως δεν είναι πολιτικός αλλά δικηγόρος και ότι κάνει τη δουλειά του. Πρόσθεσε παράλληλα πως κάποιοι «τον παρουσίασαν σαν τέρας».

Οι πολίτες ανήρτησαν πανό με την επιγραφή «Η νοσταλγία για την Λευκάδα δεν εκφράζεται με εξώδικα και προσφυγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου